2013. augusztus 16., péntek

Fehérneműbolt... (18+)

K.J.-nek, Nouis!

Egy férfi fehérnemű boltban dolgozol. Zárás idő van, amikor visszajött két srác. Amikor itt voltak már akkor méregettek és néztek téged, ezért jegyezted meg őket.
- Éppen zárok, tehát holnap kéne visszajönnötök. – mondod és elfordítod a táblát a ’ Zárva ’ oldalára.
- Baby, ez nem zavar minket. – mondta a szöszi és egy lépést előrébb jött.
- Hiszen nem vásárolni jöttünk. – monda a másik. Neki barna volt a haja. Mindketten szívdöglesztően néztek ki, tehát bele mentél a játékba. A szöszi derekadnál fogva húzott közelebb magához, majd smárolt le. Rögtön visszacsókoltál, és amikor melledre tévedt a keze belenyögtél a csókotokba. Ráharaptál az alsó ajkára.
- Keménykedünk? – kérdezte és átadott barátjának. Vele is szenvedélyesen smároltál és a szöszi addig elővette a kulcsot a zsebedből és bezárta az ajtót.
- Várj… Mi a nevetek? – kérdezted elválva az ajkaitól.
- Én Niall vagyok, Ő pedig Louis. – mondta szöszi, vagyis Niall. – Te ki vagy?
- T/N. – válaszoltál és ismét neki estél Louis ajkainak. Közben Niall mögéd lépett és lehúzta a felsőd. Hátulról előre nyúlva kezdte masszírozni a melleid. Nyögtél egyet és Louis ezt kihasználva átcsúsztatta a nyelvét a szádba. Heves csatátok, addig tartott, amíg Louis meg nem nyerte azt. Megfordított és levette a melltartód, s közben te Niall-t szabadítottad meg a felsőjétől. Tökéletes volt a felsőteste. Nem haboztál tovább puszikkal lepted el és közben férfiasságát ingerelted nadrágon keresztül. Mikor felizgult megfordultál és Louis pólóját is levetted. Neki valamivel izmosabb volt a teste, de mind ketten nagyon jól néztek ki. Louis-nak a tetkóit pusziltad végig, majd levetted a nadrágját, míg Niall a tiedet vette le. Louis is fel volt már izgulva, de előbb Niall-nek vetted le a boxerét. Hatalmas volt neki! Szádba vetted a felét és gyors tempóban szopni kezdted. Miközben Niall-t kényeztetted Louis-ról is lekerült a boxer. Ő is hatalmas büszkeséggel rendelkezik.
- Elég…. – mondta Niall és ahogy kérte abba is hagytad. Visszafordultál Louis-hoz, megcsókoltad és közben a kezedet kezdted húzogatni a farkán. Belenyögött a csókotokba, elmosolyodtál és lehajoltál, hogy elkezdhesd az igazi kényeztetést. Gyorsan mozgattad a fejed, és mint hallottad tetszett Louis-nak. Már közel volt, amikor kihúzta a szádból büszkeségét.
- És most olyanban lesz részed, hogy soha nem fogod elfelejteni. – mosolygott Niall és a pultra ültetett. széttette a lábaid, benyálazta farka hegyét és beléd csúsztatta. Kicsit fájt, de nem foglalkoztál vele, ahogy Niall sem. Eszméletlen gyorsan mozgott benned és közben Louis is odajött melléd. Melleid kezdte masszírozni, te pedig verni kezdted neki. Mind a hárman egyszerre nyögtetek; Niall-nek a szabad kezeddel belemarkoltál a fenekébe és rögtön beléd élvezett. Nem folytatta tovább, átadott Louis-nak. Louis beléd vezette magát, ez most kicsit jobban fájt, de egy csókkal elfelejtette veled. Ő is gyorsan kezdett döngetni, s te addig Niall-t kényeztetted.
- Louis… - nyögted, amikor már majd nem a csúcson voltál.
- Én is… - mondta és beléd élvezett. Ettől te is a csúcsra jutottál. Niall is elélvezett és felöltöztetek.
- Tudod, lehetne még egy két ilyen alakalom! – mondta Niall.

- Én itt leszek. – mondtad és elhagytátok az épületet. 


Kérjetek sztorikat!

Itt: ilovelouistomlinson4ever.vivi@gmail.com itt: adri.cser@gmail.com vagy itt:holivia@freemail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése