2013. augusztus 15., csütörtök

Fogadás... (18+ Zayn)


Kicsit izgultál, hiszen a barátaiddal fogadtál és te vesztettél. A feladatod az volt, hogy állj ki az utca szélére stoppolni és út közben incselkedj a pasival. Nem nagyon volt kedved megtenni, hiszen mi lesz akkor, ha valami kanos állattal leszel egy autóba zárva. Felvettél egy miniruhát és kitetted a stoppolós jelet. A barátid az utca másik feléről néztek. Nem sokkal később megállt egy fekete autó.
- Szia! Hova mész? - kérdezte egy 20-as éveiben járó fiú, aki eszméletlen jól néz ki.
- A város másik végébe, el tudnál vinni? - kérdezted és felnéztél a barátaidra, akik szakadtak a röhögéstől.
- Persze. Szállj be. - megkerülted a kocsit ás beszálltál. Még egyszer megköszönted és elindultatok. Közben levette a napszemüvegét, így megláttad a gyönyörű szemeid. Sokáig csak kifelé bámultál az ablakon, gondoltad el kellene kezdeni az incselkedést, de amikor el akartad volna kezdeni, egy kezet éreztél meg a combodon. Ránéztél a fiúra, Ő csak rád mosolygott.
- Zayn vagyok.
- T/N. - kicsit feljebb vitte a kezét egészen nőiességedig. Nyögsz egyet és megfogod a farkát. Simogatni kezded, amire szépen kidudorodott. Elnevetted magad, Ő pedig félreállt az autóval.
- Bejössz nekem.
- Te is nekem. - mondtad és megcsókoltad. Csókotok egyre vadabb lett és amíg te csókoltad Zayn a melleiddel játszott. 
- Vedd le. - céloztál a felsődre. Zayn megtette, amit kértél, még a melltartód is levette és folytatta a kényeztetésed. Kisebb nyögéseid szakították félbe a csókotokat. Zayn elmosolyodott és elvette a kezeit. Levette a saját felsőjét és te folytattad a nadrágjával. Boxerét fogaddal húztad le ügyelve rá, hogy érintsd férfiasságát.
- Hmm... Kezd már. - mondta lágy hangon. Nem húztad tovább kezedbe vetted a farkát és elkezdted kiverni neki. Nyögések hagyták el a száját. Szádba vetted méretes játékszerét és tövig leszoptad. Mielőtt elment volna kivette a szádból a farkát.
- Most te jössz. - kajánul rád mosolygott, lehúzta a nadrágod, nyelvét gyengéden nekinyomta csiklódnak és érzékien nyalni kezdett. Nem sokkal később 3 ujja is társult, okozva az élvezetet. 
- Zayn... - mondtad és abbahagyta.
- Gyere, lovagolj meg. - lábaidat átvetetted rajta és óvatosan ráereszkedtél. Nyöszörögtél egy kicsit a fájdalomtól, de folytattad. Zayn szaggatottan fújta ki a levegőt. Vártál míg megszokod és csak akkor kezdtél mozogni rajta. Szépen fokozva a tempót lovagoltál, majd egy bizonyos tempónál maradtál. Mindkettőtök száját öblös és hangos nyögések hagyták el.
- Zayn... mindjárt - lihegted alig hallhatóan.
- Én is. - mondta a nyögésekkel küszködve. Megfogta a csípőd és körkörözni kezdett benned. Melleidet szorongattad, ami láthatóan Zayn-t csak jobban beindította. 
- Gyerünk... - mondta és beléd élvezett.
- Bassza meg! - szétáradt benned a meleg nedve és ez a csúcsra vitt.
Megcsókoltátok egymást és összeszedtétek a cuccaitokat.
- Légy a barátnőm.
- Szívesen. - megkérted, hogy vigyen vissza a barátaidhoz, ami után elmesélted neki az egész sztorit. Ő csak nevetett rajta és visszavitt. Kézen fogva mentetek vissza. Az összes barátnőd sárgult az irigységtől.


Kérjetek sztorikat!

Itt: ilovelouistomlinson4ever.vivi@gmail.

com itt: adri.cser@gmail.com vagy itt:holivia@freemail.h

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése